VI ERBJUDER
Inredningscoachning

Känner du att du fastnat i tankarna kring ditt hem? Vet du inte ens vilken stil som egentligen är du? Har du en hall som bara är för bedrövlig eller går du och lägger dig ledsen för att sovrummet gör dig sådan? Köper du saker som sedan inte känns rätt men som kändes så rätt vid köpet?

Ditt hem ska vara det bästa stället att vara på, att landa i och tanka för allt utanför. Ibland känns det kanske inte så, eller har du kanske aldrig fått till det? Tidningar och Instagram kan göra en förvirrad, och önskan om att vilja göra allt. Du ska inte behöva köpa det som andra har eller tycker är det som gäller, utan göra medvetna och riktiga egna val.

Med inredningscoachning tar vi tillsammans reda på vad som är viktigt för dig och anpassat för var du är i livet just nu.

Erbjudande

3 timmar  2500 kr

Vi erbjuder 3 timmar genomgång av ditt hem, rum, stil, dina behov och var du behöver hjälp som mest. Vi använder tiden rätt så att du får ut så mycket som möjligt!

Ditt hem är ditt hem 

Inredning för oss är inte bara kuddar och vaser, en soffa och ett bord. Inredning är livskvalitet - när den är rätt. Och med rätt menar vi inte vad som är de senaste trenderna, vad andra har, vad dina vänner tycker eller vad du lärt dig sedan barnsben. Rätt är vad som är rätt för dig (er om ni är fler). Vi skapar rum - men inte bara det fysiska rummet utan rum för dig. Rum att andas i, få landa i, kunna växa i (och ibland krympa i). Ditt hem har de viktigaste rummen i ditt liv. Så ser vi på saken.


Inredning handlar absolut om färg och form - men också om:

  • Värderingar - Vad värdesätter just du, vad är viktigt och relevant för dig.
  • Syfte - Hur och varför använder du rummen du befinner dig i (ur syftet får vi fram flödena i rummet)
  • Förutsättningar - Vad har du för möjligheter? Det kan vara ekonomiska hinder, men även hur huset är utformat. 

Vi tänker mycket på värderingar och syfte innan vi sätter igång processen med var saker faktiskt kan stå. Utan att riktigt förstå grunden, basen för ditt hem, finns det risk att hemmet inte riktigt blir ditt. Det enda vi vill är att du ska komma hem på riktigt! När vi tittar på dina förutsättningar kan vi tillsammans alltid ta oss förbi eventuella hinder och skapa möjligheter. Är det ekonomiskt kan du vänta, eller hitta det second hand. Är det arkitektoniskt i huset kanske man får tänka om. Hinder är alltid möjligheter för oss! 

När vi lämnar över ditt hem till dig ska du:

Självständigt kunna bygga vidare på det vi påbörjat. Det kan vara att vi inte kunde fullfölja alla delar beroende på om möjligheterna inte kunnat lösas (kanske kostade något för mycket just nu och ibland tar det bara tid att hitta de rätta detaljerna/möblerna).

Du ska också med självförtroende kunna ta ställning till de trender som kommer (det kommer många!) och andras åsikter om ditt hem och möbler och ting som finns där. Det är viktigt att följa med i utveckling för att växa vidare i hemmet men du ska aldrig känna dig tvingad att förända eller förädla om det inte stämmer vad du själv tycker och känner. 

Vi hjälper dig hitta hem

Hör av dig - vi är nyfikna!

Tveka inte att hör av dig till oss om du känner att det är dags att skapa ett hem som är ditt! Vi lyssnar gärna!